FD1 LD Startklass Best Wishes Horizon

Tilly är såld med bibehållen avelsrätt på 1 kull, vi har en kull efter Tilly, född 2020. Hon bor hos Elin och tränas i freestyle, lydnad och Nosework.  

IMG_6230

Tilly är en mycket aktiv och glad liten hund med snygg exteriör och bra mentalitet.

Mattes egna ord om Tilly:

Tilly är en hund som verkligen älskar allt som livet har att bjuda på. Hon är en otroligt trevlig och nyfiken hund och ställer glatt upp på allt man ber henne om, hon har glimten i ögat och en räv bakom varje öra. Hon älskar alla sorters lekar och är en hund som drar uppmärksamheten till sig.

Hon älskar att träna och tävla och tar alla chanser hon får att få vara i centrum. Hon har en arbetsglädje och inställning som är helt fantastisk. Vi tränar och tävlar främst i lydnad, freestyle och Nosework. I freestylen får hon spela ut sin riktiga clown sida för att sedan i lydnaden vara otroligt fokuserad och följsam. I NW arbetar hon mycket självständigt, är uthållig, snabb och väldigt miljöstark. Hon får verkligen själv lösa problemet vilket hon älskar.

Tilly är väldigt familjekär och ”tar hand om” sin familj. Familjen är helt klart viktigast för henne och hon kan vara en riktig mattegris när hon sätter den sidan till.

Hon är en riktig allround hund med otroligt mycket fart i sig (ju fortare desto bättre, enligt henne), att ta det lugnt är inte riktigt Tillys stil

IMG_6205

 

 

Hälsa
HD A/A
ED UA

Arbetsmeriter
- FD1, Uppflytt freestyle klass 1
- LD Start, Uppflyttad till lydnadsklass 1
- Diplom i Nosework klass 1
- Godkänt doftprov NW klass 2
-  RLDN

Mental
Genomfört MH, 2 på skott.

Utställning
CERT,andra bästat tik